Rubriky
Akce

Jarní výprava 2023 Litoměřice

Jarní středisková výprava do Litoměřic 24. – 26. 3. 2023

Na jarní střediskové skautské výpravě do Litoměřic v období od 24. do 26. března 2023 jsme zažili úžasné dobrodružství. Cestovali jsme vlakem z Radotína přes Lovosice a dorazili jsme do města večer. Ubytování nás čekalo ve středisku turistického oddílu.

Druhý den jsme se vydali na zajímavý výlet do historických sklepů Litoměřic, kde jsme prozkoumávali tajemné chodby a objevovali fascinující historii tohoto místa. Poté jsme pokračovali do malinké jeskyně. Nejvíce nás však zaujala nádherná vyhlídka, která nám z vrcholu poskytla úchvatný výhled na rozsáhlé zelené pláně okolí Litoměřic.

Celá výprava měla také svůj vlastní malý děj. Byli jsme vyzváni ke složení stroje, což nám přineslo mnoho zábavy. Společně jsme se museli spojit, spolupracovat a překonávat překážky, což nás ještě více posílilo jako tým.

Celá jarní výprava do Litoměřic byla úspěšná a všichni jsme si ji užili. Prozkoumali jsme město, objevili zajímavá místa a strávili skvělý čas s našimi skautskými přáteli. Tato výprava nám přinesla radost a nezapomenutelné vzpomínky, které nás budou provázet i po návratu domů.

Napsat komentář