Rubriky
Akce

Vánoční výprava Cheb 2023

Datum: 8.12-10.12.2023

Finance: 800 Kč (1.na účet)

Vedoucí: Jakub Vondrášek (Hároš)

Dne 8. 12. jsme se střediskem vyrazili na vánoční výpravu. Z nádraží v Radotíně jsme dojeli na Smíchov, kde jsme přestoupili na další vlak, který nás dovezl do Chebu. Z nádraží v Chebu jsme pokračovali na základnu. Když už bylo tma, tak jsme dorazili na základnu a zabydleli se. K večeři bylo rizoto a poté jsme šli spát.

Druhý den v sobotu jsme měli rozcvičku, po které jsme měli snídani. Po snídani jsme byli rozřazeni do týmů a vydali jsme se na výlet. Účelem výletu bylo dobýt zpět zemi, o kterou král přišel. Na první zastávce jsme stavěli sněhuláky. Poté jsme hráli vlajkovku, a jako vlajky byly mrkve na sněhulákovi. Potom jsme byli u rozhledny, kde se většina z kluků koulovala.

Po návratu domů jsme měli hrouny. Střídaly se mezi čtyřmi stanovišti:

  1. Vázání řetězů, kde se běhalo pro proužky společně s nepřítelem.
  2. Nacvičování divadla.
  3. Výzdoba na stromek z papíru.
  4. Dělání věnců z větví jehličí.

Potom byla slavnostní večeře, ke které byl řízek s bramborovým salátem. Po večeři se rozdávaly dárky, jak od kamarádů v rámci oddílu, tak z tomboly. Naše dárky z tomboly jsme hledali na chodbě. Po dárcích jsme předvedli divadlo a po divadle se hrálo upravené městečko Palermo s vánoční tématikou. V neděli jsme už jen balili, uklízeli a jeli jsme zpět do Radotína.

-Křemen

Napsat komentář